Wie is Martin Sterken?

Martin Sterken is in de jaren een begrip geworden in de Nederlandstalige muziekwereld.  Als echt gevoelsmens en levensgenieter probeert hij met zijn liedjes en produkties de juiste snaar te raken bij het publiek en de artiesten. Met meer dan 400 geproduceerde cd’s hoort hij toe aan de nieuwe lichting topproducers in het Nederlandstalige genre.

Al meerdere gouden awards voor zijn produkties en teksten sieren zijn muren en hij heeft al talloze hits gehad in de vele hitlijsten die ons landje rijk is.  Als producer/schrijver van Jannes begon het succesverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Uit het hele land en uit Vlaanderen en Duitsland weet men de studio te vinden en maakt men dankbaar gebruik van zijn diensten.

Martin produceert dus niet alleen muziek, maar hij schrijft ook teksten en composities voor diverse artiesten. Hij begeleid het volledige produktieproces en neemt daarbij vele zorgen uit handen door zijn expertise en het gebruik van zijn netwerk. Met meer dan 1000 liedjes die reeds van zijn hand zijn gekomen, beschikt hij over een groot oevre die iedere dag weer een beetje groeit.

Als brainstormer en als creatieve duizendpoot gaat hij graag de uitdaging samen met u aan! Bijna 30 jaar podiumervaring en meer dan 20 jaar studioervaring neemt hij met zich mee en gebruikt dat dagelijks in zijn werkzaamheden met zowel de artiesten, sessiemusici, platenlabels als de boekingskantoren en managers.

Weg van alle drukte en werkend in een ontspannen omgeving in het Drentse Valthermond met voldoende parkeergelegenheid en eet- en slaapgelegenheden op korte afstand. Op verzoek adviseren wij u graag in de hotelkeuze.

Martin Sterken Persfoto

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close